divendres, 22 d’abril del 2022

Els infants són un exemple de civisme i solidaritat en el compliment de les mesures anti-COVID durant tota la Pandèmia


El tercer trimestre del curs escolar ha començat sense la obligació de portar mascaretes a les aules.

Calia fer-lo perquè, com havíem mostrat alguns estudis, aquesta mesura era en aquest moment poc efectiva per evitar la transmissió de la COVID-19. La poca eficàcia de la mesura junt als molts efectes antipedagògics de la mascareta aconsellava la seva retirada a les escoles.



És el moment de recordar el comportament exemplar dels nens i nenes no només en l’ús de les mascaretes, sinó en el compliment del conjunt de les mesures anti-COVID. Els infants han estat un exemple per a tota la societat de civisme i solidaritat.

La obligació de portar mascaretes només quedarà localitzada al transport públic , a les residencies i als centres sanitaris. Però tot i que la obligatorietat de les mesures anti-COVID estigui decaient, hem de seguir aplicant algunes mesures amb sentit comú: Rentat sovint de mans, ventilació, fer servir mascaretes i evitar contactes, especialment amb persones vulnerables, quan tenim símptomes sospitosos de COVID. Perquè desgraciadament no podem donar per finalitzada la pandèmia per COVID

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada