dijous, 24 d’octubre del 2019

Infograma dels mesos freds
Estam entrant en els mesos freds de l’any. Es bo recordar alguns consells de saluts per aquest propers mesos.  

Com van al cole?
To just ha començat el curs però les mesures que cl prendre per assegurar un bon recorregut del curs s’ha de prendre des de van començament . Entre altres la implicació dels pares és el un estímul bàsic per un bon rendiment escolar

Hidrateu la pell?
El fred, el vent, sequedat d’ambient que son pròpies dels mesos freds són una agressió contra la pell, especialment per a infants amb malalties de la pell com dermatitis tòpica o psoriasis, però també a la pell dels infants sans. Una bona cura i hidratació de la pell és l millor manera de prevenir complicacions en la pell dels infants durant aquests proper mesos. 

Els protegiu dels refredats?
El refredats i en general totes les infecciós de les vies respiratòries com faringitis, otitis, bronquitis... són patologies pròpies dels mesos freds. La mesura és eficaç per protegir els infants davant d’aquest processos infecciosos és el rentat de mans per evitar contagis. 

Cal vacunar-los de la grip?
La grip és una malaltia infecciosa que apareix regularment durant els mesos d‘hivern. La vacuna de la grip és una mesura eficaç i segura per eludir la malaltia. La vacuna està finançada pels infants que pateixen malalties cròniques com malalties renals, diabetis o malalties cardiopulmonars, però qualsevol infant es pot beneficar de la protecció que ofereix aquesta vacuna. 

Cal tractament de base?
Hi ha alguns infants que pateixen una malaltia crònica que precisen de tractament continuat per a controlar els símptomes de la seva malaltia. De vegades, segon els condicions de la seva malaltia, els tractaments poden ser intermitent variant durant els mesos d’estiu i s’han de reiniciar o intensificar-se durant els mesos freds. És important que els infants prenguin de forma continuada aquests tractaments per controlar les seves malalties. 

Mengen fruita cada dia?
Una bona alimentació sana, equilibrada i variada é una condició necessària per una bona salut tant pels infants com pels adults. Una mesura aconsellable a totes les edats és  consum diària de fruita, que ha de ser com a mínim d‘una peça al dia. 

Fan prou exercici físic?
Durant els mesos d’estiu hi ha moltes oportunitat per a fer exercici físic. La activitat física és una acció continua durant tot l’any. Pels infants s’aconsella que realitzin com a mimin una hora d’exercici físic cada dia completant les activitat s que puguin fer a l’escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada