diumenge, 25 d’agost del 2013

Qui posa el seny? Qui posa la rauxa aquí?


A començament d'aquest estiu vaig escriure un blog sobre normes de seguretat en els banys a platges i piscines També aquest any, el grup d'accidents de la Societat Espanyola de Pediatria ha presentat un informe sobre els ofegaments dels nens.
Aquest any amb les dades que tenim fins ara hi haurà una vintena de persones ofegades a Catalunya. Que està passant?
Així doncs, els consells de seguretat no han arribat als pares? O els consells de seguretat no s'han posat en practica? NO!

Sorprenentment la majoria dels ofegats tenen una edat superior als 65 anys. Des dels departaments relacionats amb aquest tema (interior i salut) es proposen fer una campanya sobre consells de seguretat pels avis semblant a la que fem pels nens.
Que està passant? Tenim una població jove cada vegada més formada i informada, i una població gran cada vegada més irresponsable? Qui posa el seny? Qui posa la rauxa aquí?
En qualsevol cas, seguiu els consells de seguretat, i també feu-los arribar als vostres avis!. I recordeu-los si tenen alguna patologia o tractament que obligui a algun tipus de restricció. En aquest tema de seguretat sembla que a més a més d'educar les criatures, caldrà reeducar als avis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada