dimecres, 5 de gener de 2022

Consells dels Reis d’Orient per una cavalcada segura

 La cavalcada de reis, com participar en una festa popular o assistir a un parc temàtic infantil és una bona oportunitat per gaudir de temps en família. En totes aquestes situacions les aglomeracions de gent pot fer que algun infant es distregui i es separi del grup, per això a més de la vigilància als infants per evitar que passi, cal assegurar-se que l'infant actuarà correctament si es el cas.

  • Respecteu les normes de seguretat: Porteu mascareta. No pugeu a baranes, reixes, contenidors, finestres o altres llocs elevats. No travesseu el carrer durant la cavalcada
  • Ensenyeu al vostres infants les seves dades de filiació bàsiques. Quan abans millor els infants han de saber el seu nom, la seva edat, la seva adreça, el nom del seus pares i un número de telèfon de contacte. Si l'infant no es prou gran per conèixer aquestes dades un paper autoadhesiu enganxar al pit o la màniga del abric o anorac pot ser una bona solució.
  • Porteu el telèfon, i carregat! De res serveix que l'infant sàpiga el telèfon de contacte si no ell portem o està sense bateria. Si l'infant ja té telèfon mòbil assegureu-vos que no es queda a casa.
  • Fixeu un lloc de retrobada. Quan arribeu a lloc, assenyaleu una ubicació (un lloc emblemàtic, fàcil de trobar, on no hagi massa gent, visible de diferent llocs) on retrobar-se si algú es separa de grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada