diumenge, 1 de desembre del 2013

Dia mundial de la SIDA, una oportunitat per recordar i reivindicar

El “Max” com moltes altres persones i institucions, s’adhereix al manifest del Dia Mundial de la Sida.
Avui 1 de desembre, com cada any des de 1998, es commemora el Dia Mundial de la Sida. És una bona ocasió per recordar les persones que han perdut la vida a causa de la malaltia i per celebrar els progressos fets per a posar fi a l’epidèmia.
El lema d’aquest any, la vint-i-sisena commemoració del Dia Mundial de la Sida és: “Avançant cap a la meta d’arribar a zero”. Es vol emfatitzar sobre la importància de mantenir els progressos assolits en la prevenció, el diagnòstic precoç, els tractaments i la no-discriminació, que són els pilars fonamentals en la lluita contra la Sida i la clau per avançar cap al repte d’arribar al fi de l’actual epidèmia.
Aquesta commemoració és una nova oportunitat per recordar que encara hi ha noves i velles infeccions, on no s’ha de baixar la guàrdia i que cal continuar treballant en la lluita contra les infeccions.
Encara avui hem de reforçar els missatges sobre l’eficàcia de les mesures de protecció, i alhora, demanar que es continuï treballant en la recerca de tractaments o vacunes que limitin la infecció o eliminin el virus de l’organisme.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada