diumenge, 27 de gener del 2013

Una pagina de pediatria


Cal una pagina de informació sobre temes pediàtrics? En l’època de les tecnologies de la informació i la comunicació, un pagina personal? Si posem en el requadre de Google qualsevol paraula, conjuntivitis per exemple, tindrem un mont de informació (1.470.000 resultats per la conjuntivitis). Perquè aleshores una pagina pròpia? Doncs perquè aquesta informació es inabastable. El segle passat algú va dir que la informació es poder. Ara que disposem de tota la informació a la xarxa (tot està a la xarxa) hem descobert que la informació no es poder. El poder està en el coneixement. La informació es accés a les noticies, coneixement es entendre la informació.

L’objectiu d’aquesta pagina web es fer arribar als pares una informació abastable. Donar eines útils i necessàries per la criança dels seus fills. L’ofici dels pares no es fàcil. Els pares han de tenir cura de les necessitats físiques dels seus lactants. Amb el pas dels anys, els pares, han d’ajudar al desenvolupament emocional dels seus adolescents. Qualsevol de nosaltres que compri el més simple dels electrodomèstics, es portarà a casa a més a més un voluminós llibre de instruccions. Però quan uns pares novells tornen a casa de la clínica amb el seu bebè, la més complexa maquina que es coneix, no hi ha llibre d’instruccions.

Dos idees bàsiques per la criança dels fills. En primer lloc, el sentit comú soluciona la major part dels problemes. Els pares, incloent el novells, son els que més saben del seu fill. Aquest coneixement del seu fil les permetrà valorar que necessitats té o si està o no malalt. No s’ha de preocupar si el seu nen, juga, riu, menja i es belluga con sempre tot i la malaltia. En segon lloc per la bona criança dels nens cal uns pares física i emocionalment sans. Es fonamental cuidar als nens però no menys important es cuidar als cuidadors.

Aquí teniu un quans consells que aplicats amb sentit comú poden ajudar a la criança dels nostres nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada