dijous, 25 d’agost del 2022

Aquest any s’avança el inici del curs

 

Aquest any s’avança el inici del curs, prepareu la tornada, hàbits i rutines, vacunes

 

 La tornada a l’escola aquest curs 2022 – 2023, sembla que sense mascareta, s’ha avançat una setmana, això significa que tots el preparatius per iniciar el curs s’han d’avançar igualment una setmana. No es pot esperar al setembre per comprar la bata o la motxilla, perquè al setembre el curs ja s’haurà començat.

Des del punt de vista de la salut, hi ha dos elements a tenir en consideració a partir de ja mateix.

1.       Canvi d’horari: Durant les vacances els horaris es relaxen i les rutines del dia a dia es canvien. Aquesta alleugeriment de les normes és una de les parts divertides de les vacances. El curs escolar és entre altres coses una tornada a les rutines. Especialment l’hora d’anar a dormir i d’aixecar-se per estar prou descansar per fer-li front a les activitats de tot el dia. Un canvi d’horari brusc, de un dia per altre, pot suposar un problema per alguns infants, per això es adequat fer-ho de forma progressiva en uns pocs dies (7 -  10 dies). Amb l’avançament del curs toca començar ja, de forma progressiva, anar modificants els horaris i les rutines (hora de dinar o sopar...) i aproximar-los als del curs escolar.

2.       Vacunes. Assegureu-vos que els vostres infants tenen posades totes les dosis de vacunes que corresponen a la seva edat. Aquest un consell vàlid per a qualsevol moment de l’any, però ara que comença el curs i els nens i nens conviuran amb molts altres infants, és molt important que hi estiguin protegit fronts les malalties transmissibles de les que els protegeixen les vacunes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada