divendres, 15 de març del 2013

Com un pop en un garatge o un pediatra en les xarxes socials?

He llegit la ressenya d’un pediatra, el doctor Vartabedian, que explica la seva experiència en la SXSW Interactive Festival a Austin, Texas. Aquesta es una reunió que ha guanyat prestigi com a plataforma de llançament per a la nova i innovadora tecnologia. El lloc ideal per anar a trobar la pròxima novetatque trobarem al mercat Es més una reunió per visionaris que de amateurs.

Llavors que fa un pediatra en la SXSWi? Parar l’orella. Escoltar els que saben de tecnologia i el que estan fent. Y sobretot preguntar-se: "Com puc aplicar-lo a l'atenció dels pacients?". Els congressos mèdics estant molt be, podem portar noves descobertes, però amb el mateix pensament tradicional. Diu el Dr. Vartabedian: L'educació mèdica necessita el tipus de pensament que passa per a Austin cada mes de març.
Cada dia més pediatres assistencials mostren interès per la salut digital. La majoria de les institucions sanitàries disposen d’una pagina oficial. Les pagines de salut son les segones més visitades en Google després de las de sexe, que ocupen el primer lloc sense discussió. Hi ha interès en les institucions i en la població per la salut digital. La medicina i la tecnologia porten camins cada vegada més confluents. En aquest camí conjunt es on cal un pensament diferent al tradicional.
A la Universitat, els que estant treballant en la formació de la futura generació de metges han de considerar aquesta realitat. La pròxima generació de metges viuran un futur molt diferent. El meu esforç es entendre el que vindrà, el seu serà saber utilitzar aquestes eines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada