divendres, 1 de febrer del 2019

Jo soc més de reis mags!


Cada any llegeixo i escolto molta gent admirada com les criatures, algunes d’una certa edat, poden creure, sense dubtar, que tres homes grans amb tres camells fent de camàlic poden repartir una monumental quantitat de regals, i en una sola nit!
Els adults, són més realistes i posen seny. 
Ara que…

La Zarina Catalina passava llargues estones en la Cambra d’Ambar del seu Palau, una obra mestra de l’art barroc feta amb aquesta pedra preciosa,  per en gaudir de les seves preades màgiques propietats, entre altres la d’embellir a les persones. Ara molts pares i mares pengen del coll dels seus infants collars amb boletes d’ambar per ajudar-los en la seva primera dentició.

Quan a una gota d’una substància qualsevol li afegim 100 litres d’aigua, disminuint 100 vegades els seus efectes, excepte si es posa en un pot amb l’etiqueta “homeopatia” aleshores la substància diluïda –màgicament- en contra de disminuir augmenta 100 vegades la seva eficàcia.

La llet de vaca, també màgicament, quan la bevem va directament a les cèl·lules mucoses de l’aparell respiratori i les muny fent que l’infant s’ompli de mocs.

Si hem de creure en coses màgiques, jo soc més de reis mags!
(P.D.: La Zarina Catalina ha passat a l’historia com a Catalina “la Grande”, no pas “la Guapa”)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada